Brødrene Brubakken A/s

Pølsespesialisten i Kragerø.
Spareribbs.
Spareribs er en typisk Amerikansk favoritt som har kommet mer og mer til Norge de senere årene.
De blir skåret på forskjellige måter. Noen skjærer dem tvers over ribbesiden, som våre mer velkjente grillribber. Men som spareribs skjæres de atskillelig tykkere. Ca en tommes tykkelse. Svor og noe av fettet fjernes også. Slik bildet viser.
En annen måte og skjære dem på er å skjære skiver langsetter ribbesiden. Man fjerner da først svor og endel fett. Deretter deles ribben i fire eller fem langsetter ribbesiden, alt etter hvor stor siden er.
Spareribbs leveres både som rå og kokte, naturell og marinert.
Vi kan levere denne varen i følgende forpakkninger med følgende holdbarhet:
Holdbarhet som ferskvare: Ca 4-5 dager.
Pakket i gaswac. 12 dager.
Frossenvare: 180 dager.